Charlie’s Tribe: waarom kiezen mensen voor een reis met Charlie’s Travels?  

Bij Charlie's Travels draait alles om het verbinden van mensen met het ware, authentieke Afrika. Ons doel is om jou dit prachtige continent te laten ervaren zoals wij het zien, bevrijd van alle vooroordelen en stereotypen. Maar wat maakt nu precies dat reizigers voor ons kiezen? In dit artikel verklappen we de drie belangrijkste redenen, gegeven door jullie.

Tussen de sterren op Google Review

Wij bestaan inmiddels tien jaar en er zijn al meer dan 5.000 reizigers met ons op pad geweest. En weet je wat het mooie daarvan is? Deze reizigers geven ons gemiddeld een 4.8/5 op Google! Daar zijn wij natuurlijk mega trots op. Er zijn verschillende redenen waarom onze reizigers zo blij met ons zijn, maar wij delen graag de drie meest voorkomende redenen met jullie.

Trots! Maar liefst 421 reizigers geven ons gemiddeld een 4.8/5 op Google Review!

1. Persoonlijk contact: Jouw avontuur, jouw verhaal

Onze reizigers kiezen over het algemeen voor ons omdat wij geen reizen vol massatoerisme aanbieden, maar een op maat gemaakt avontuur dat een persoonlijke stempel draagt. Wij investeren in het leren kennen van onze klanten en bouwen die relatie met jou op, zodat wij in de toekomst wellicht nog meer van jouw reiswensen in vervulling kunnen laten gaan. We graven diep in jouw reiswensen, dromen, en zelfs je krankzinnige ideeën. Onze gepassioneerde Travel Consultants staan klaar om jouw avontuur te vormen, van het allereerste gesprek tot aan de terugkomst.

“Wat een geweldige organisatie. We maakten een reis naar Kenia, Tanzania en Zanzibar. We kozen voor Charlie’s Travels vanwege hun persoonlijke aanpak; ze stemden af op onze wensen en kwamen met goede ideeën. Bovendien zijn ze goedkoper dan andere aanbieders. Ze werken volledig samen met lokale partners en mensen die liefde hebben voor hun land. Dat merk je gedurende de hele reis. Zelfs tijdens de reis houden ze contact met je om je op de hoogte te houden en te controleren of alles naar wens is.”

– Arianne, november 2023

2. On the Ground: Omarm de lokale cultuur, weg van massatoerisme

Ook een veel voorkomende reden die onze reizigers ons geven, is dat wij hen niet naar de standaard toeristische trekpleisters sturen, maar dat ze de rauwe, authentieke kant van een reisbestemming te zien krijgen. Door onze lokale connecties en on-the-ground kennis, onthullen wij onze reizigers de verborgen juweeltjes die niet in reisgidsen staan. Onze reizigers noemen met regelmaat dat zij zich geen toeschouwer voelen, maar een deelnemer in het dagelijkse leven van de plek die zij ontdekken.

“Tanzania is niet het makkelijkste land om dergelijke activiteiten online te vinden, dus we zochten hulp bij mensen die er wonen of het zelf hebben ervaren, zoals jullie. Na ons eerste gesprek waren we ontzettend enthousiast en kregen we het gevoel dat we met Charlie’s Travels het land op een veel intensere manier zouden beleven dan met een doorsnee reis.” 

– Anne, oktober 2023

3. Mond tot mond: Geen geheim, gedeelde enthousiasme!

Wie begrijpt ons verhaal beter dan degenen die het hebben beleefd? Het aantal avonturiers  dat met ons heeft gereisd, groeit dankzij mond-tot-mondreclame van gelijkgestemden. Als je vrienden je vragen waar je die onvergetelijke ervaring hebt opgedaan, is dat onze beste reclame. Het delen van de magie en het doorgeven van het avontuur: daar worden wij dolgelukkig van.

Een indrukwekkende 80% van onze reizigers geeft ons een 9 of 10!

Wil jij ook op reis met Charlie’s Travels?

Naast deze drie motivaties zijn er ook nog veel andere redenen waarom mensen voor Charlie’s Travels hebben gekozen. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken met de lokale bevolking en focus op eco-vriendelijk reizen – op welke manier dan ook. 

Ben jij nu benieuwd naar een op maat gemaakte Afrika-reis, volledig afgestemd op jouw wensen, weg van het massatoerisme en waarbij jouw centen ook nog eens op de juiste plekken terechtkomen? Neem dan contact op voor meer informatie. 

Inhoud

Heeft u vragen voor onze Afrika experts?

Deze blogs zul je ook leuk vinden:

Ontdek Kenia: Onze top 3 off the beaten track avonturen

Travel story: Geraldine Kemper ontdekte samen met haar vriend het mooie Kenia

Jouw vakantie in Oeganda: Dit moet je weten!