Meet Charlie's team

“Het begon als one man show maar dat is het al lang niet meer! Er zit een heuse reisorganisatie achter dit alles: een leger aan Travel Consultants dat je helpt met het samenstellen van een reis, een Operations Team dat de reizen boekt en organiseert, Team Finance is keeping track (niet off the beaten track!) of all records, gepassioneerde storytellers die verhalen over Afrika maken en het delen op de website en onze sociale media kanalen. En uiteraard alle ondersteunende staff die de office hubs draaiende houden! Met elkaar slaan we de handen ineen om jouw droomreis waar te maken.”

– Charlie
Charles

Charles Witlox

Founder, Father & Face

“Oops! Een uit de hand gelopen hobby 😉 Het begon met vrienden en familie mijn leven hier in Afrika te laten zien en al snel kreeg de rest van de wereld er lucht van: ze wilden ook het echte Afrika beleven! Onze familie met Afrika liefhebbers groeit, er zitten teamleden over dit kleurrijke continent verdeeld.”

THANKS to everyone for making Charles dreams come true!

19-06-1989 / 29-12-2022

Onze Travel Consultants

Sjoerd Logcher

Lustrumreizen Consultant in Oeganda

Bekijk hier mijn persoonlijke pagina

Na vele uren in de UB gezeten te hebben om te reizen voor mijn jaarclub, commissies en huis te organiseren is deze jongen – kersvers van de studentenpers – verliefd geworden op het continent Afrika! Inmiddels is de UB ingeruild voor de villa en zet ik hier de boel op z’n kop met mijn enthousiasme voor lustrumreizen… GOTTA LOVE AFRICA!

Anna Biesheuvel

Travel Consultant in Zuidelijk-Afrika

Bekijk hier mijn persoonlijke pagina

“You can leave Africa, but Africa never leaves you”, en dat is zo waar! Nadat ik in 2008 terugkwam in Nederland na 6 maanden in Zambia, was ik meteen de volgende reis aan het plannen. Een tweede reis volgde in 2010… Een derde reis volgde in 2015. Eigenlijk gepland voor 8-9 maanden, maar deze liep uit de hand. Hier zit ik dan nu – vele jaren later – op een prachtig strand in Zuid-Afrika! Happy as one can be!

Stephanie Kouwenhoven

Travel Consultant in Zuidelijk-Afrika

Bekijk hier mijn persoonlijke pagina

Begin 2017 maakte ik een roadtrip van Nederland naar Kaapstad via de westkust van Afrika, dit alles met een Land Rover Defender uit 1985. Elke route in deze auto was op zich al avontuurlijk genoeg geweest, maar ik koos Afrika! Ik reed vaak stofhappend, want geen airco dus ARKO (alle ramen kunnen open), over de mooiste routes, langs de meest indrukwekkende plekken, inclusief bijzondere ontmoetingen met mens en dier. Inmiddels ben ik ook bekend met het prachtige Kenia. Ik woon in Zeeland, maar ik grijp ieder excuus aan om weer terug te reizen naar Kenia of een ander land op het Afrikaanse continent.

Lys van der Zeeuw

Travel Consultant in Kenia en Tanzania

Ondanks dat ik gek ben op kaas en drop, ben ik in 2021 permanent verhuisd naar Kenia. Mijn eerste bezoek aan dit land was in 2018, waar ik meteen verliefd werd op het land en de mensen. Je ziet mij het meest gelukkig wanneer ik lekker op de motor aan het crossen ben, lokale plekken bezoek en op ontdekkingstocht ga naar de mooiste hidden gems van Afrika. Zo reisde ik in 2022 af naar Tanzania en dit is wat mij betreft een van de mooiste parels van het Afrikaanse continent. Ik ben druk bezig met het leren van Swahili, zodat ik in de nabije toekomst nog beter mijn weg hier kan vinden.

Emiel Kusters

Travel Consultant in Zuidelijk-Afrika

 Mede door Afrikaanse reggae-deuntjes aangetrokken tot het continent, vind ik het heerlijk om in onze villa te chillen met mijn djembé of gitaar. Afriki Muziki geeft positive vibes en energie, de perfecte ingrediënten voor (het organiseren van) een avontuurlijke reis! Na bijna twee jaar in Nairobi gewoond te hebben, was het tijd voor mijn ultieme avontuur: in een half jaar van Kampala naar Kaapstad over land. Mijn roadtrip-liefde was aangewakkerd en op dit moment reis ik en leef ik in een camper in Zuid Europa. Vrijheid = Blijheid! 

 

Susi Wünsch

Travel Consultant Duitsland

In 1999 was Namibië het eerste Afrikaanse land dat ik bezocht. Zes maanden lang werkte ik als lokale gids in de Namib Desert. Saai, denk je misschien, wat is er te zien? Veel meer dan je je kunt voorstellen! Van daaruit reisde ik een maand lang in een omgebouwde auto via Zambia, Malawi en Tanzania naar Kenia. Het plan was om het hier een jaar te proberen … 23 jaar later 😉 en ik woon nog steeds gelukkig in dit bruisende, spannende en intense land.

Riekus Beldman

Travel Consultant in Kenia

De passie voor toerisme ontdekte ik al vroeg tijdens de middelbare school, resulterend in een studie die mijn liefde voor reizen voedde. Mijn studententijd bracht me naar diverse hoeken van de wereld, waaronder het adembenemende Kaapstad, waar ik woonde en stage liep. Na het voltooien van mijn recente studie, ben ik klaar voor een nieuwe uitdaging bij Charlie’s Travels! Gedreven door enthousiasme, sta ik te popelen om Kenia te laten zien aan anderen en zelf het land te doorkruisen op een motor. Vanuit Nairobi sta ik klaar om de schoonheid van Kenia te delen met iedereen die het wil ervaren!

Karin van Laar

Travel Consultant in Kenia

Mijn liefde voor Afrika begon al vroeg. Als klein kind werd ik al besmet met het Afrikavirus door alle mooie reisverhalen van mijn ouders. Toen ik 16 was, pakte ik dus gelijk mijn koffers voor een eerste reis naar het Afrikaanse continent. Ik bezocht Oeganda en wist meteen: Ik moet terug naar Afrika! Twee jaar later ben ik naar Kenia gegaan en nu zes jaar later woon ik in het bruisende Nairobi. 

 

Kathleen Umbdenstock

Lustrumreizen Consultant in Kenia

Na een half jaar in Zuid-Afrika te hebben gewoond wist ik het zeker: hier kom ik terug! Ook toen ik bezig was met mooie routes uit te stippelen voor reizigers, merkte ik dat mijn hart toch wel sneller ging kloppen wanneer die routes door het Afrikaanse continent liepen. Dus toch die knoop doorgehakt, spullen ingepakt en op het vliegtuig gestapt naar Kenia! Het tofste is dat ik nu zelf op expeditie kan en de mooiste ervaringen dan ook echt kan delen.

Suzan Beek

Travel Consultant in Kenia

 Op een klein eiland opgroeien en vervolgens de wereld intrekken, dat is mijn verhaal. Van kinds af aan wist ik dat mijn geboorteplaats, Texel, en zelfs Nederland te klein waren voor mij. Ik verlangde naar het ontdekken van nieuwe bestemmingen, het aangaan van uitdagingen, het leren van nieuwe talen en het omarmen van totale vrijheid, alles in het kader van een voortdurend avontuur. De afgelopen zeven jaar heb ik in Afrika gewoond, gewerkt en gereisd, met Ethiopië als mijn thuisbasis. In januari 2024 verhuis ik met mijn gezin naar Nairobi om vanuit de villa unieke reizen te organiseren.

Kom jij hier te staan?

Lustrum Travel Consultant

Wij zijn hard op zoek naar een nieuwe Lustrum Travel Consultant! Hoor jij hier te staan? Neem dan contact met ons op. 

Onze Smooth Operators

Sebastien Vandelannoitte

Head of Operations

Bekijk hier mijn persoonlijke pagina

Ik ben op mijn 18de naar dit prachtige continent verhuisd. Sindsdien doe ik niets liever dan mijn tweede thuis aan anderen laten zien. Samen met het Keniaanse en Oegandese operations team doen wij er alles aan om jouw reis van een leien dakje te laten lopen.

Ruth Tenshi

Senior Operations Specialist

Have a look at my personal page

Ik hou van reggae, “Irie and Mellow,” de kleur geel (dat is het Kamba in mij), ik ben een reisverslaafde en een enorme boekenwurm. Charlie’s Travels is een ander soort bedrijf met een andere kijk op reizen in Afrika. Avontuur. Hier kan ik de vaardigheden die ik heb gebruiken, maar ook nieuwe dingen over mezelf leren wanneer ik uit mijn comfortzone ben.

Lauren Nortier

Operations Specialist

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Gladys

Gladys Kimani

Operations Specialist

Wanneer ik niet de reizen regel voor de klanten, regel ik ze voor mezelf! Ik ben vooral dol op roadtrips, bergbeklimmen en wandelen. Charlie’s Travels vervult mijn passie als reisenthousiasteling. Lang leve Charlie’s Travels!

Brenda Luande

Operations Specialist

Have a look at my personal page

Alle reizen hebben geheime bestemmingen waarvan de reiziger zich niet bewust is.” Die quote omschrijft mij! Ik kan zeggen dat ik een reiziger ben die nog steeds onderweg is en ik kan mijn volgende bestemming nog steeds niet raden. Ik hou van diversiteit en leren van nieuwe ervaringen, en Charlie’s Travels is echt uniek!

Ben Wanjohi

Operations Specialist

Have a look at my personal page

Als ik een andere naam zou krijgen, zou Reizen mijn andere naam zijn. Er is die opwinding die gepaard gaat met reizen naar nieuwe plaatsen, het ontmoeten van nieuwe mensen en het leren van verschillende culturen – Afrika heeft hier veel van! Maar er is zelfs een nog grotere opwinding, namelijk het plannen van de reisdetails voor andere mensen en het zien van de glimlach op hun gezichten na fantastische ervaringen. En dat is precies wat ik doe bij Charlie’s Travels!

 

 

Nick Scheltema

Operations Specialist

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Pollina Bariti

Operations Specialist

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Emmanuel Lyimo

Operations Specialist

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Onze Marketeers

linde van loenen charlie's travels

Linde van Loenen

Head of Marketing

Een reis van 3 maanden dwars door 8 Afrikaanse landen in 2020: van Nairobi naar Kaapstad. Ik werd verliefd op Afrika. Twee jaar later volgde een verloving in Lamu (Kenia) en ben ik gestart als Head of Marketing om iedereen te overtuigen dit continent te komen bezoeken, uiteraard off the beaten track met Charlie’s Travels. Een ideale mix van: Digital, Content, Reizen, Groeien en Genieten.

Suzanne Jismaja

Creative Marketeer

Van kleins af aan riep ik het al in de rondte: “Ooit ga ik naar Afrika!” In 2022 besloot ik mijn biezen uit het altijd gezellige Groningen te pakken en het een stukje verderop te zoeken: Het was tijd voor Afrika.  Inmiddels is Nairobi mijn thuis, mag ik stereotyperingen over Afrika ontkrachten en elke dag laten zien hoe prachtig dit continent is. Kom jij het eens in het echt bewonderen?

Gilbert Asuga

Marketeer

Het is waanzinnig gaaf om te zien hoe plezier kan worden gecreëerd op plaatsen die “niet zo cool” zijn (buiten de gebaande paden), dus ik kan zeggen dat ik trots ben om deel uit te maken van het team dat dit allemaal mogelijk maakt voor de klanten. Terwijl ik achter de schermen werk om bij te dragen aan de algehele beste ervaring van de klant, zorg ik er ook voor dat ik zelf deel uitmaak van het plezier! En Charlie’s Travels zou niet beter kunnen zijn!

Camiel Landheer

Marketeer

Reizen zit in mijn bloed. Van hitchhiken in Kazachstan tot Japan, het kan niet gek genoeg voor mij. Als nerd ben ik ook altijd bezig met computers en marketing gerelateerde activiteiten. Dus toen ik hoorde van een baan mogelijkheid bij Charlies die het reizen en marketing mixte heb ik mijn tandenborstel gepakt en ben ik op het vliegtuig gestapt.

Niels Tulleneers

Marketeer

Na mijn eerste bezoek aan Kenia in 2016 wist ik het al: hier wil ik zijn! 5 jaar en 6 bezoeken later was het eindelijk zover: ik verhuisde naar Kenia. Nu woon en werk ik in de villa in Nairobi om iedereen te laten zien hoe mooi Kenia (en de andere landen) ook écht zijn.

Daniel Kung'u

Data geek

Het ervaren van verschillende culturen, nieuwe plekken en sferen, en niet te vergeten de ritmes en dansen van verschillende Afrikaanse gemeenschappen, is wat ik het meest liefheb. Met Charlie’s Travels krijg ik een op maat gemaakte mix van al deze ervaringen.

Melissa Vermeulen​

Foto- en videograaf

Begin 2023 maakte ik een fantastische reis naar Mozambique en Zuid-Afrika. Door deze reis werd ik verliefd op het continent, en twijfelde dan ook geen moment om te solliciteren als nieuwe filmmaker bij Charlie’s Travels. In oktober 2023 ben ik naar Kenia verhuisd, waar ik mijn passie voor reizen, filmen en fotograferen kan combineren. Met een achtergrond in Culturele Antropologie ben ik altijd nieuwsgierig naar mensen, hun verhalen, andere culturen en nieuwe perspectieven. Ik kijk er enorm naar uit om met mijn camera in de hand meer van dit prachtige continent te ontdekken.

Cedric

Allrounder

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Silke Botteldoorn

Contactpersoon

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Onze Product-experts

Milou van Dinther

Head of Product

Tijdens mijn eerste bezoek in 2012 aan Zuid-Afrika was het meteen duidelijk: Hier ben ik op mijn plek! Vanaf dat moment kwam ik bijna jaarlijks terug om Zuidelijk Afrika verder te verkennen. Mijn echte Afrika avontuur begon met een stage bij een lokale start-up in Kaapstad, waar ik reizigers op een unieke manier de stad liet zien tijdens day trips. Toen ik de kans kreeg om bij Charlie’s Travels te gaan werken zat ik dan ook 2 weken later in het vliegtuig naar Nairobi. Vanuit hier ontwerp en organiseer ik reizen door zuidelijk Afrika én doe ik meer (reis)ervaring op in Oost-Afrika. Later dit jaar verhuis ik voor langere tijd naar de stad waar mijn hart ligt: Cape Town!

Fredrick Owuor

Product Expert

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Erick Ojungo

Product Expert

Ik stel mij binnenkort aan jullie voor!

Onze Regeltante

Faith Maurice

HR Office Manager

Ik ben een gedreven mensenmens en een fervent aanhanger van culturele diversiteit. Werken en onderdompelen in verschillende culturen is mijn brandstof. Het strategisch beheren van personeel geeft me energie, en mijn toevlucht bestaat uit het bestuderen en onderzoeken van menselijke relaties.

Onze onverwoestbare rotsen in de branding

Ruth Aponga

Chefkok

Toen ik hoorde dat Charlie’s Travels op zoek was naar een chef-kok, kon ik niet wegblijven: hier ben ik! Het is geweldig om in contact te komen met verschillende culturen, en elke dag leren we veel van elkaar. Natuurlijk moet ik af en toe streng zijn als een van de engelen stiekem een extra worstje probeert te pakken. Jammer genoeg kun je de onbescheidenheid van de Nederlanders nooit verslaan, zelfs niet met een pan!

Timothy

Tuinier & Alleskunner

Het geheim om jong te blijven is elke ochtend vrolijk uit bed stappen! Tegenwoordig werk ik als tuinman bij Charlie’s Travels, en ik ben blij dat ik zoveel nieuwe vrienden heb gemaakt. Ik wil hier nog lang blijven werken, zodat ik geld kan sparen en op een dag mijn eigen bedrijf kan beginnen!

Mercy

Housekeeper & Moederfiguur

Toen ik voor het eerst in de villa kwam werken, was het voornamelijk om voor het huis en Charlie te zorgen. Ik werd Mama Africa omdat hoe meer engelen naar de Villa kwamen, hoe meer kinderen ik moest verzorgen. Ze zijn allemaal mijn kinderen. Gelukkig maar!

Manu

Askari & Yes-man

Ik ben hier in het begin van 2020 gekomen en werkte voor mijn vorige bedrijf als askari en Charlie’s Travels als klant. In 2023 ben ik lid geworden van het team van Charlie’s Travels en werk nu in een bredere rol, waarbij ik het gebied beheer en ook kampeeruitrusting voor de reizen klaarmaak. Ik ben super blij om deel uit te maken van deze fantastische groep en kan zeggen dat ik echt van mijn baan houd! 

Onze niet te stoppen CEO

Coert Prins

Coert Prins

General Manager

Create your own adventure: Met mijn vrouw en kinderen in de auto voor een kampeer trip, op mijn motor door het wilde landschap rijden, hiken op de prachtigste brengen of al fietsend dieren spotten: Kenia heeft zoveel moois te bieden. Laat staan de rest van het Afrikaanse continent. Samen met ons team wil ik de beste authentieke ervaringen ontwikkelen, Charlie’s Travels laten groeien en zoveel mogelijk Happiness creëren voor onze klanten en collega’s.