Africa inside out

“Mijn favoriete bezigheid: rondreizen op dit grote en diverse continent om de mooiste verhalen te vertellen en de vetste experiences te ontwikkelen! Met een top-notch team van content creators ga ik van het gebaande pad af dwars door de bush om niet alleen onze reizigers, maar ook de thuisblijvers een ander Afrika te laten zien.” – Charlie

Wat is Africa inside out?

Om jullie reizigers een vollediger beeld te geven van een Afrikaans land, zetten we off the beaten track reizen in elkaar naar gebieden waar je niet veel andere toeristen in kaki-safari hoeden zult tegenkomen. Dit doen we door Charlie met een team van content creators op expeditie te sturen. Van noord naar zuid, van oost naar west; dwars door onontgonnen gebieden in Afrikaanse landen.

Waarom Africa inside out?

1. Voor de ontwikkeling van nieuwe avonturen

Als off-the-beaten-track reisbureau zijn we niet voor niets on the ground… De meest unieke, enerverende en uitdagende avonturen bedenk je niet achter je bureau. Hiervoor moet je op ONTDEKKING! Door te reizen, contact te leggen met de lokale bevolking en mee te deinen op de ins en outs die we onderweg tegenkomen, komen we iedere keer terug met vernieuwende Afrikaanse routes, verhalen en avonturen!

2. Om content te maken en verhalen te vertellen!

Camera’s, drones, laptops en een auto vol met bevlogen content creators: we zullen over actuele gebeurtenissen, onze avonturen en specifieke thema’s zoals outdoor-activiteiten, (lokale) projecten, bewoners, milieu, duurzaamheid en natuur schrijven, filmen en fotograferen: met deze expeditie proberen we letterlijk ‘Africa Inside Out’ te keren!

Afrika Kaart

Ben je nieuwsgierig naar onze bestemmingen?

Kenia

Railway Stories

We trappen de reis af met een bijzondere treinroute: met de gloednieuwe Madaraka Express reis ik samen met mijn team van content creators vanuit kuststad Mombasa door het ruige binnenland naar Nairobi. Wat is het verhaal achter deze treinroute en is het een mooi alternatief voor een binnenlandse vlucht?

Northern conservancies: Hoe ga je duurzaam op safari?

De savannen en het bijbehorende wildlife kun je niet zomaar voor lief nemen. Afrika’s populatie groeit snel en human wildlife conflicten zijn aan de orde van de dag. We reisden af naar het noorden van Kenia om de verschillende typen conservancies te bekijken en nieuwe duurzame experiences te ontwikkelen.

Tanzania

Northern Tanzania

Het noordelijke deel van Tanzania wordt door menig reiziger bezocht vanwege de toeristische trekpleisters die hier te vinden zijn. Denk aan de Ngorongoro-krater, de Serengeti en Lake Manyara. Natuurlijk zijn deze nationale parken prachtig (er gaan niet voor niets zoveel mensen heen, let’s be real), maar wij hadden zo’n donkerbruin vermoeden dat dit deel van Tanzania zoveel meer te bieden heeft! En dus gingen we op onderzoek uit.

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika in 15 vlogs

Drie weken lang reisde ik door Zuid-Afrika met mijn beste vrienden, vriendin én filmmaker Koen! We begonnen in Johannesburg, maakten een uitstapje naar Swaziland, kwamen terug naar Zuid-Afrika voor een safari in het Krugerpark en Het Festival Dat Niet Genoemd Mag Worden en trokken vervolgens door naar The Mother City, Kaapstad!

Inhoud

Heeft u vragen voor onze Afrika experts?

Deze blogs zul je ook leuk vinden:

Ontdek Kenia: Onze top 3 off the beaten track avonturen

Jouw vakantie in Oeganda: Dit moet je weten!

Travelstory Susan & Wietze: op ontdekking in Tanzania