Sjoerd Ging Last Minute Remote Werken In Kenia – Een Perfecte Eerste Kennismaking Met Afrika

Sjoerd (Project Lead bij SKYNRG) probeert elk jaar een mooie lange reis van 3 à 4 weken te maken, maar door corona leek dit in eerste instantie niet mogelijk. Deze remote working trip met CT was de kans bij uitstek om dit alsnog te realiseren. Benieuwd hoe hij de reis ervaren heeft?

Remote werken in Kenia: waarom?

Ik probeer elk jaar een mooie lange reis van 3 a 4 weken te maken maar door Corona leek dit in eerste instantie mogelijk. Deze trip met CT was de kans bij uitstek om dit alsnog te realiseren. Daarnaast wil ik al een tijd lang graag naar Afrika en Kenia leek mij de perfecte eerste kennismaking.

Remote werken in Kenia: de grootste verrassingen

Super goed! Ik had heel spontaan besloten mee te gaan en daarom had ik niet een heel goed beeld van mijn verwachtingen. Maar wat een land én trip!! Ik heb best wat gereisd maar nog nooit zo’n stad als Nairobi gezien – zit echt super veel energie daar! Alle safari’s en weekend trips waren ook fantastisch. Het werken aan de kust is letterlijk een paradijs. Niet in de laatste plaats hebben de mensen mij ook positief verrast. Onze groep was heel leuk en relaxt en ik denk dat er zo maar wat mooie vriendschappen ontstaan zijn. Dan de Kenianen zelf: wát een super vriendelijk en leuk volk! Ik heb mij nog nooit zo welkom gevoeld in een land en het is moeilijk om iemand te vinden zonder een grote glimlach op zijn gezicht. Het feit dat iedereen hier goed Engels spreekt is ook wel heel lekker in de communicatie.

Sjoerd-Remote werker

Remote werken en productiviteit

Ongeveer hetzelfde. In Nairobi hadden wij super werkplekken en ook aan de Keniaanse kust kan je goed werken. Daarnaast is de motivatie super groot om efficiënt te werken omdat het avontuur of het biertje met zonsondergang letterlijk om de hoek is!

Remote working trip: alle tips!

Hakuna Matata! Haha heel slecht maar ik heb deze reis letterlijk 3 dagen van tevoren geboekt maar je hoeft je nergens zorgen over te maken: de reis is super goed georganiseerd en de voorbereidingen in Nederland (PCR test, verzekering en tas pakken) is binnen 2 dagen geregeld. Let’s go dus!

” onze groep was heel leuk en relaxt en ik denk dat er zomaar wat mooie vriendschappen ontstaan zijn. ” – sjoerd raijmans

Interesse in Kenia?

Inhoud

Heeft u vragen voor onze Afrika experts?

Deze blogs zul je ook leuk vinden:

Jouw vakantie in Oeganda: Dit moet je weten!

Travelstory Susan & Wietze: op ontdekking in Tanzania

Visa & Entry Requirements ​