Een vakantie naar Zuid-Afrika

Stap binnen in de betoverende wereld van Zuid-Afrika, waar elke hoek een nieuw avontuur belooft en elke ervaring je hart steelt. Dit land, vaak beschouwd als ‘de wereld in één land’, laat je direct verliefd worden en je zult gegarandeerd terugkeren voor meer. Van uitgestrekte wildparken tot bruisende steden, ruige stranden tot gastronomische hoogstandjes, Zuid-Afrika heeft alles te bieden.

Over een reis naar Zuid-Afrika

Zuid-Afrika – ook wel de wereld in 1 land. Je wordt direct verliefd op dit prachtige land en je keert gegarandeerd terug! Naast de ontelbare wildparken heeft Zuid-Afrika ook gave steden, ruige stranden, gastronomische hoogstandjes en oneindig veel avontuurlijke activiteiten. De wegen zijn goed, de leuke stops onderweg zijn oneindig en de accommodaties blijven je verbazen; luxe van het hoogste niveau, authentieke homestays, (wild)kamperen en verstopte pareltjes met een braai op de veranda.

Zuid-Afrika is rijk aan gave steden, ruige stranden, gastronomische hoogstandjes en oneindig veel avontuurlijke activiteiten.

Vraag nu vrijblijvend reisadvies aan!

Unieke experiences in Zuid-Afrika

Unieke experiences; wat zijn dat eigenlijk? Bij Charlie’s Travels gaan wij off the beaten track en laten wij jou een andere kant van Zuid-Afrika zien. Vanuit verschillende delen in het land ontwikkelen wij de meest off the beaten track avonturen. Er is nog zoveel meer te ontdekken dan de standaard highlights. Geen middle men en hoge winstmarges. Het enige wat telt is jou Zuid-Afrika  te laten zien, ver van alle toeristenspots af en daarmee de lokale bevolking een extra zakcentje te kunnen laten verdienen.

Zulu Cooking Class & Best of Kosi Bay: onze favoriete unieke experiences in Zuid-Afrika

Zin om je smaakpapillen kennis te laten maken met de Zuid-Afrikaanse keuken? Dan is Zulu Cooking bij Khotso Lodge precies wat je zoekt! Hier word je met open armen ontvangen door een vriendelijke familie die je meeneemt op een culinaire reis door de Zulu-keuken. Je geniet niet alleen van het eten, maar ook van de gezelligheid!  Voor de avonturiers onder ons is er het Best of Kosi-avontuur. Verken de prachtige Kosi Bay met activiteiten zoals snorkelen en kajakken. Nadien trek gekregen? Dan neemt een gids jullie maar al te graag mee naar een plek waar je geniet van lokale lekkernijen, terwijl hij alles vertelt over de Thonga-cultuur.

Ik wil alles weten over een reis naar Zuid-Afrika!