Berend & Eve

Berend

Vanaf het eerste contact met Lys en Susan van Charlie’s Travels was het gevoel heel goed. Ik kreeg goede adviezen en samen stelden we een mooie reis samen voor mij en Eve. Er werd goed rekening gehouden met onze wensen en budget. De reis was perfect georganiseerd. We hebben gebruik gemaakt van lokaal openbaar vervoer en van privé taxi’s. Alles was goed op elkaar afgestemd. De communicatie met onze privéchauffeurs was steeds heel goed.

We verbleven op campings, in hotels en in kleine vakantiewoningen. Ook deze verblijven waren steeds prima! Lekkere ontbijtjes, diners en fijne slaapplekken.
Tijdens onze hele reis hadden we steeds een fijne afwisseling van activiteiten en ontspanning. We hebben veel gezien en gedaan.

We hebben ontzettend genoten van de informatieve tour door de straten van Nairobi en de verschillende safari’s (per boot, fiets en auto). De wandeling naar de top van Mount Longonot was zwaar, maar het uitzicht was het uiteindelijk helemaal waard. We hebben prachtige wandelingen gemaakt over het strand van Kilifi en hebben lekker gezwommen. Het eten en drinken bij de beachbar was on-point!

Het is een onvergetelijke reis geworden! En daarvoor zijn we Charlie’s travels natuurlijk ontzettend dankbaar!