Een vakantie naar Tanzania

Nieuwsgierig naar Tanzania? Duik in de betoverende schoonheid van Oost-Afrika, Tanzania. Verken bruisende steden, van de levendige straten tot de kleurrijke markten. Ontdek uitgestrekte stranden langs de kustlijn en laat je betoveren door de wildernis waar de Big Five door de savannes struint.

Over een reis naar Tanzania

Tanzania is een zeer geliefde Afrikaanse reisbestemming. Dit is grotendeels te danken aan de populariteit van het Serengeti National Park en de Great Migration. Combineer deze met de hoogste berg van Afrika (de Kilimanjaro) en Zanzibar met haar parelwitte stranden, en je snapt wat Tanzania zo geliefd maakt. Tanzania has it all! Maar wat als je deze highlights nou net even anders bezoekt en dit combineert met off the beaten track pareltjes?

Tanzania heeft een scala aan steden die qua sfeer allemaal anders zijn, een schitterende natuur die bijna geen enkele reiziger bezoekt en een lokale bevolking die maar weinig met toeristen in aanraking komt.

Vraag nu vrijblijvend reisadvies aan!

Unieke experiences in Tanzania

Unieke experiences; wat zijn dat eigenlijk? Bij Charlie’s Travels gaan wij off the beaten track en laten wij jou de andere kant van Tanzania zien. Wij ontwikkelen onze eigen experiences en routes, uniek in zijn soort en aangeboden door niemand anders. Geen middle men en hoge winstmarges. Het enige wat telt is jou Tanzania te laten zien, ver van alle toeristenspots af en daarmee de lokale bevolking een extra zakcentje te kunnen laten verdienen.

Enduimet Motorsafari & Masai Stay Celebration: onze favoriete unieke experiences in Tanzania

Zin om wat verder te kijken dan de toeristische hotspots? Duik dan dieper in het Tanzaniaanse leven met onze twee favoriete unieke experiences. De Enduimet Motorsafari neemt je mee op een reis door Tanzania’s adembenemende landschappen, waar je je één voelt met de natuur en de wereld even helemaal van jou lijkt te zijn. De interactie met de chauffeurs die net zo enthousiast zijn over het spotten van dieren als jij, maakt de rit nóg leuker!

En dan hebben we de Masai Stay Celebration – een onderdompelende ervaring die je de kans geeft om de Masai cultuur van dichtbij te ervaren. Ondanks een wellicht wat minder comfortabele nacht, laat deze viering van gemeenschap en cultuur zeker een onuitwisbare indruk achter.

Ik wil alles weten over een reis naar Tanzania!