Een vakantie naar Kenia

Heerlijk off the beaten track, weg van alle toeristische trekpleisters en het echte Afrika ontdekken: dat is Kenia! Jouw reis zit boordevol authentieke ervaringen zoals ontmoetingen met de lokale bevolking, het ontdekken van verborgen pareltjes en het ervaren van de Keniaanse cultuur.

Over een reis naar Kenia

Een trip naar Kenia staat garant voor avontuur en natuurpracht! Het is dé bestemming voor reizigers die houden van ongerepte landschappen en wilde dieren. Met een zonnig klimaat en een over het algemeen veilige omgeving is het de ideale plek om te ontspannen en te genieten. Vergeet naast alle natuurpracht, niet te proeven van de heerlijke lokale gerechten en om kennis te maken met de fascinerende cultuur van de Masai!

“Kenia is dé bestemming voor reizigers die houden van ongerepte landschappen en wilde dieren.”

Vraag nu vrijblijvend reisadvies aan!

Unieke experiences in Kenia

Unieke experiences; wat zijn dat eigenlijk? Bij Charlie’s Travels gaan wij off the beaten track en laten wij jou het échte Kenia zien. Wij ontwikkelen onze eigen experiences en routes, uniek in zijn soort en aangeboden door niemand anders. Geen middle man en hoge winstmarges. Het enige wat telt is jou het Kenia te laten zien, ver van alle toeristenspots af en daarmee de lokale bevolking een extra zakcentje te kunnen laten verdienen.

Taita Hills & Magadi: onze favoriete unieke experiences in Kenia

Twee van onze favoriete unieke experiences zijn de hikes door de Taita Hills en de onderdompeling in de Magadi woestijn. In de Taita Hills is het zo ontzettend groen, dat je eerst goed moet dubbelchecken of je niet in Indonesië of de studio van Lingo staat. In Magadi vliegt het zand je om de oren terwijl je door de woestijn op je motor crosst of al kayakkend door de rivieren opzoek gaat naar verschillend wildlife. Dit is uniek, dit is ons Kenia!

Ik wil alles weten over een reis naar Kenia!