Een vakantie naar Oeganda

Verken het verborgen juweel van Oost-Afrika, Oeganda! Van levendige steden tot betoverende landschappen, hier vind je alles, van uitgestrekte stranden tot weelderige regenwouden. En vergeet niet, je kunt hier oog in oog komen te staan met chimpansees en berggorilla’s – een ervaring die je nooit zult vergeten.

Over een reis naar Oeganda

Oeganda is bekroond tot The Pearl of Africa en dat heeft een reden! Het land is tropisch en groen en streelt jouw oog met haar denderende watervallen, stomende jungles en spiegelgladde meren. In het zuiden van Oeganda vind je woeste bergen, de kratermeren verrassen jou in het oosten van het land en een uitgestrekt woestijnlandschap in het noorden van Oeganda maakt de hele beleving af. Om de bounty eilanden met wuivende palmbomen in het Victoriameer of de woeste Nijl die door het smaragdgroene landschap kronkelt niet te vergeten!

Het land is tropisch en groen en streelt jouw oog met haar denderende watervallen, stomende jungles en spiegelgladde meren.

Vraag nu vrijblijvend reisadvies aan!

Unieke experiences in Oeganda

Unieke experiences; wat zijn dat eigenlijk? Bij Charlie’s Travels gaan wij off the beaten track en laten wij jou het échte Oeganda zien. Wij ontwikkelen onze eigen experiences en routes, uniek in zijn soort en aangeboden door niemand anders. Geen middle men en hoge winstmarges. Het enige wat telt is jou Oeganda te laten zien, ver van alle toeristenspots af en daarmee de lokale bevolking een extra zakcentje te kunnen laten verdienen.

Tom’s Homestay & Crater Lakes: onze favoriete unieke experiences in Oeganda

Twee van onze favoriete unieke experiences in Oeganda, zijn Tom’s Homestay en een motortour langs de Crater Lakes. Tom’s homestay geeft een unieke kijk in het lokale leven van een Oegandese familie op 1 van de eilanden van Lake Bunyonyi. De Crater lakes motor Tour is dan weer erg avontuurlijk: je rijdt langs verschillende kratermeren en je geniet van de groene heuvelachtige/rurale omgeving en de heldere kratermeren.

Ik wil alles weten over een reis naar Oeganda!