Een vakantie naar Botswana

Heerlijk off the beaten track, weg van alle toeristische trekpleisters en het echte Afrika ontdekken: dat is Kenia! Jouw reis zit boordevol authentieke ervaringen zoals ontmoetingen met de lokale bevolking, het ontdekken van verborgen pareltjes en het ervaren van de Keniaanse cultuur.

Over een reis naar Botswana

Uniek, ongerept  en simpelweg een prachtige natuur, dat is Botswana! Deze natural beauty blijft niet onopgemerkt: met landschappen als grote zoutvlaktes, zandduinen, open savannes en weelderige rivierdelta’s is het voor natuurliefhebbers met recht een van de populairste selfdrive bestemmingen in zuidelijk Afrika. Maar ook dierenvrienden kunnen hier hun hart sneller laten kloppen: door die mooie, onontgonnen natuur is het een waar safari-paradijs.

Bijzonder feitje: Botswana wordt ook wel het Zwitserland van Afrika genoemd. Het is een rijk land met een van de sterkste economieën van Afrika.

Vraag nu vrijblijvend reisadvies aan!

Unieke experiences in Botswana

Unieke experiences; wat zijn dat eigenlijk? Bij Charlie’s Travels gaan wij off the beaten track en laten wij jou een andere kant van Botswana zien. Vanuit verschillende delen in het land ontwikkelen wij de meest unieke avonturen. Onthoud wel bij het plannen van een Botswana-reis, dat je rekening houdt met het feit dat dit land vooral geschikt is voor reizigers die blij worden van luxe safari’s en high-end accommodaties. Voor een meer off the beaten track ervaring, raden wij een van onze andere bestemmingen aan.

Katatura Citytour & Desert Secrets: onze favoriete unieke experiences in Namibië

Duik in een avontuur dat ontspanning, wildlife en lokale cultuur samenbrengt: de Mokoro-ervaring in de adembenemende Okavango Delta! Glijd door de waterwegen in een traditionele kano en laat je betoveren door het omringende natuurschoon. Met onze unieke CT-add-on dompel je jezelf onder in het bruisende lokale dorpsleven voordat je aan je Mokoro-reis begint. Het is een ervaring die speciaal voor jou is samengesteld, zodat je echt het meeste uit je reis kunt halen!

Ik wil alles weten over een reis naar Botswana!